Seznam potvrzených kapel letošního ROCK CASTLE festivalu doplňují AXXIS

AXXIS doplňují seznam potvrzených kapel letošního ROCK CASTLE festivalu v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ! Oznámeny jsou i změny v programu!

Německá power-metalová stálice AXXIS, v čele s nezaměnitelným Bernhardem Weissem, hlásí návrat na pódia! Kapela, která se před 32 lety zapsala do hudební historie svým debutovým albem „Kingdom Of The Night“, což je dodnes jedno z nejdůležitějších národních rockových alb, představí na pódiu festivalu ROCK CASTLE v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ 19. – 21. 8. 2021 skvělý koncertní set plný nejen klasických rock´n ´rollových vypalovaček, ale i zbrusu nových hudebních kousků!

AXXIS je jednou z kapel, které stále drží krok s dobou. Kvůli coronaviru přerušili studiové práce na novém albu a vydali spontánní digitální EP s názvem „Virus Of A Modern Time“ (2020). Album, je založeno na hudebním materiálu napsaném pro divadelní projekt „Prometheus Brain“, ve kterém byli za hudební aranžmá zodpovědní právě Bernhard Weiß a Harry Oellers.

V seznamu potvrzených kapel festivalu dochází stále k úpravám a malým změnám! Německá folk-metalová kapela IN EXTREMO se z účasti na letošním ročníku festivalu omlouvá, rozhodli se ještě letos nekoncertovat, a stejně jako GUANO APES, přislíbili svoji účast na ROCK CASTLE festivalu příští léto.

Letos nevystoupí ani brazilská death-metalová banda KRISIUN, pro které je cestování po světě ještě stále kvůli coronaviru velmi složité. Těšte se na ně rovněž příští rok!
Festivalové vstupenky na www.rockcastle.cz, www.mastersofrock.cz a www.pragokoncert.com

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte. Přijmout Číst více...