Sabaton a World of Tanks představují videoklip „STEEL COMMANDERS“

Švédská metalová kapela Sabaton představuje klip k nové skladbě „Steel Commanders“, který je inspirovaný hrou World of Tanks. Klip je věnován metalovým fanouškům a hráčům na celém světě!

Spolupráce metalové skupiny Sabaton a World of Tanks vstoupila na zcela novou úroveň! Byl představen klip, který byl vytvořen speciálně pro skladbu, kterou je ‚Steel Commanders‘.Tato skladba o síle a historii tanků bude určitě na seznamu skladeb mnoha milovníků tankových bitev.

Ve videu je také Tina Guo, nominovaná na cenu Grammy a BRIT, umělkyně roku. Po vybudování mezinárodní kariéry virtuózní akustické/elektrické violoncellistky, multiinstrumentalistky, skladatelky a podnikatelky je Tina Guo známá svým jedinečným stylem překračujícím žánr, je jednou z nejhranějších sólových violoncellistek všech dob a je ji slyšet ve stovkách filmových, televizních a herních soundtracků.

Práce s World of Tanks a Wargaming na tomto masivním projektu byla skvělá. Společně jsme vytvořili epické hudební video pro ‚Steel Commanders‘ a to je perfektní začátek této skvělé spolupráce,  říká Joakim Brodén, zpěvák skupiny SabatonJsme hrdí na to, že jsme součástí nové herní akce, kde je poprvé v historii hry hlavní cenou prémiový tank IX. Úrovně a my jako členové posádky! „

Kromě videa a nové písně se členové kapely Sabaton objevují ve hře samotné. Hráči World of Tanks, budou čelit výzvám, aby získali tu nejvyšší odměnu: vůbec první prémiový tank IX. úrovně. Tanku Strv K. Eagle-eyed si diváci i hráči mohli všimnout ve videu „Steel Commanders“, kde jej obsluhuje sabatonská posádka.  Brodén nahrál vlastní komentář, který je plný Easter Eggs, které mohou hráči objevovat. Jakmile tankisté získají svůj Strv K, dostanou za úkol získat exkluzivní 3D styl „Spirit of War“.

Spolupráce se Sabatonem byla skvělá a jsme opravdu rádi, že jsme s námi na tomto jedinečném projektu, “ zdůrazňuje Max Chuvalov , ředitel vydavatelství World of Tanks . „Naši hráči milují svou hudbu a v lásce k vojenské historii se dokonale doplňujeme.“ Doufáme, že nová píseň bude inspirovat tankisty, aby hráli lépe pro další vítězství.

I když hráči maratón nakonec nedokončí, v průběhu hraní získají spousty „dobrot“ a každá fáze hry , kterou dokončí, jim umožní získat 10% slevu na nákup Strv K a totéž platí pro 3D styl. Strv K má také vlastní soundtrack Sabaton a umožní vám vydělávat dluhopisy v Random Battles.

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Budeme předpokládat, že s tím souhlasíte. Přijmout Číst více...